Het Verhaal van

Ivan Vujin

Mijn naam is Ivan Vujin en ik ben de oprichter van het kledingmerk Good Vibez living the dream. Het is mijn doel om duurzaamheid met streetwear te combineren en een positieve levensstijl te delen.

Ik wou mijn eigen kledingmerk starten. Na veel research gedaan te hebben, heb ik een ondernemersplan toegestuurd gekregen van vrienden die een eigen onderneming gestart waren. Ik heb toen een plan geschreven, maar ik kwam er al snel achter dat ik hulp nodig had. Met name het marketing en financiële gedeelte van het plan waren voor mij lastig om te maken.

Ik was enthousiast om het traject te starten en te leren hoe je een ondernemersplan maakt. Ik kwam binnen met veel ideeën en het was tijd om het in de praktijk te brengen.

Het traject heeft mij geholpen om mijn droom realistisch te maken. Het versimpelen van mijn ideeën was moeilijk in het begin, maar uiteindelijk bracht het mij dichterbij de essentie van wat ik echt wou gaan doen. Door te focussen op bepaalde punten ontstond er overzicht en werd het makkelijker om mijn ideeën uit te voeren.

Op 3 mei 2020 ben ik gestart met mijn kledingmerk Good Vibez living the dream. Ik heb de eerste collectie uitgebracht en werk nu aan de volgende collectie. Het traject heeft mij geholpen om een duidelijk plan te schrijven waarin ik overzicht had om de benodigde stappen te maken voor het opstarten van het bedrijf.

Ik wil graag Re-Spect bedanken voor het helpen om mijn droom de wereld in te brengen!

Have a nice day!

Ivan Vujin
Good Vibez living the dream.
www.goodvibezltd.com

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.