Het Verhaal van

Chryssa Dimas

Wat was je aanleiding om een re-integratietraject naar ondernemerschap op te pakken?

De jarenlange wil om een eigen onderneming te starten met mijn partner. Vanuit werkeloosheid en daaruit het vangnet van de sociale dienst kregen we de mogelijkheid om een traject te volgen naar ondernemerschap. Dit zagen we als een kans om onze droom waar te kunnen maken.

Hoe keek je toen aantegen de dienstverlening van Re-Spect?

We keken met een open blik naar de dienstverlening van Re-Spect. We waren gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan en stonden open voor alle input en opdrachten die we kregen.

Hoe heb je het traject ervaren?

Als een voorbereiding naar ondernemerschap. Het was een eye-opener, zowel voor onze persoonlijke doelstellingen als voor wat ondernemerschap inhoudt en wat we konden verwachten.

Wat heeft het traject je opgeleverd?

Het heeft bovenal vertrouwen opgeleverd in onszelf. Aan het begin van het traject stonden we nog te wankelen, aan het einde hadden we een degelijk plan waar we in geloofden en stonden we stevig in onze schoenen om de uitdaging naar ondernemerschap aan te gaan.

Wiebe is een echte coach voor ons geweest. Hij heeft ons fantastisch begeleid naar ondernemerschap. Wiebe heeft ons zelf laten inzien waar onze krachten en zwakheden liggen en ons zelfvertrouwen en motivatie doen laten groeien. Hij is een coach die je uit je comfortzone laat stappen, in het begin lastig, maar zo waardevol. Hij laat je zelf antwoorden geven op je vragen door je blik te laten verbreden. Een betrokken mens, met hart voor het ondernemerschap en hart voor zijn gecoachte ondernemers!

Chryssa Dimas
Traiterie en Ouzerie De Olijfboom
www.olijfboomgroningen.nl

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.