Het Verhaal van

Suzanne Thijs

Wat was je aanleiding om een re-integratietraject naar ondernemerschap op te pakken?
Toen ik bij Wiebe terecht kwam ontving ik een WIA uitkering van het UWV.
Ik was door een burn-out uitgevallen op mijn werk. Ik werkte als ambulant hulpverleenster in de jeugdzorg maar ik kreeg het advies om niet meer terug te keren in het werkveld. Het roer moest om. Na een studie transformationeel coachen had ik het idee om mijn eigen coachpraktijk op te gaan zetten… Alleen zag ik mijzelf nooit als ondernemer... Ik zocht iemand die kritisch met mij mee ging kijken en mij hierin kon ondersteunen/adviseren. Vanuit het UWV kreeg ik Wiebe zijn naam door en heb meteen contact gezocht.

Hoe keek je toen aan tegen de dienstverlening van Re-Spect?
Toch wel spannend, helemaal buiten mijn comfortzone. Het was een hele nieuwe tak van sport voor mij. Ik had ook niet een heel positief beeld van ondernemers, ontdekte ik al snel. Ik had me nooit echt bezig gehouden met cijfers en geld vragen voor mijn diensten.  Ik was al vanaf jonge leeftijd in loondienst geweest en was nooit van plan geweest om ondernemer te gaan worden… Maar het liep even anders. Ik wist ook helemaal niet dat er mensen/bureaus waren die je hierbij konden helpen.
Wiebe heeft me van begin af aan in de gesprekken gerust gesteld en mij geleerd om met een andere blik naar het ondernemerschap te kijken.

Hoe heb je het traject ervaren?
Erg leerzaam en ondersteunend. In mijn eigen enthousiasme vloog ik soms alle kanten op. Wiebe heeft me geholpen om op koers te blijven, dichter bij mijzelf te blijven. Mijn valkuilen werden helder. Mijn persoonlijke visie werd steeds helderder voor het schrijven van het ondernemersplan. Heel verhelderend en Wiebe is een betrokken en inspirerende coach.

Wat heeft het traject je opgeleverd?
Een heldere visie en een duidelijk doel waar ik me op ging richten met mijn onderneming. 
Meer kennis en inzicht in begrotingen, dat kan Wiebe echt heel goed. Hij is geduldig en heeft handige tools die je daarbij kunnen helpen. Een ondernemersplan waarvan ik dacht dat ik die nooit kon maken, waar ik nu trots op ben.  Hij heeft me zo begeleid dat ik nu met trots zeg dat ik een ondernemer ben!

Suzanne Thijs
Coaching on the Road
www.coachingontheroad.nl

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.