Het Verhaal van

Lisette Beerman

Mijn leven staat door fysieke problematiek in het teken van het voortdurend onderhouden en optimaliseren van mijn gezondheid. Dit is dan ook mijn passie geworden; gezonde voeding, bewegen, ontspanning, zingeving en vooral zoveel mogelijk plezier maken. Winst behalen op welke mogelijke manier dan ook. Proberen te doen wat werkt, durven, vallen,  opstaan en opnieuw op ontdekkingstocht naar verbetering.

Inmiddels kan ik zeggen dat waar ik lichamelijk heb moeten inleveren, ik mentaal aan winst heb geboekt. Mijn opgedane kennis en plezier aan mijn eigen leerproces wilde ik graag delen met anderen door middel van een eigen bedrijf.

Zodoende ben ik mij professioneel op leefstijlcoaching en yoga gaan richten en wilde ik als extern vertrouwenspersoon inzetbaar zijn binnen organisaties die waarde hechten aan de gezondheid en welzijn van hun mensen.  

Maar hoe start ik zo’n bedrijf? Ik had nu mijn kennis wel opgedaan maar ik had een inlevende, financieel onderlegde, kritische en stimulerende coach nodig die mij praktisch hielp te starten. Wiebe dus!   

Ik keek vol verwachting uit naar het coachingstraject van Wiebe. Ik wist zeker dat Wiebe met een gezonde dosis nuchterheid en verstand van bedrijvigheid mij kon helpen. Dat straalde zijn presentatie op de de website uit en zo pakte het ook uit. 
Het was een hele mooie ervaring. Het is de duw in mijn rug geweest die ik nodig had om mijn plannen te stroomlijnen en realistisch te maken.

Het ondernemerstraject heeft mij zelfvertrouwen, perspectief en een reëel beeld  gebracht van waar ik sta en wat ik kan. De naam van mijn bedrijf is AmongHeroes, want de held inspireert. Je eigen gedrag, mentaliteit of mogelijkheden veranderen vereist een vorm van heldenmoed. Als we met de lens van een held naar onszelf durven kijken, dan zie je nieuwe mogelijkheden of eigenschappen van jezelf. Iedereen heeft problemen. Het hoort erbij. Alleen de held loopt nergens voor weg.  Het gaat erom om desondanks een weg te banen naar een nieuw begin.

Lisette Beerman

Among Heroes

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.